Форма входу

Пошук

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » Методичні матеріали

Таємниці української національної кухні. Матеріали на допомогу вчителеві
[ Викачати з сервера (1.44Mb) ] 29.07.2013, 10:04
Вікторія Жижчук. Таємниці української національної кухні
(матеріали для вчителя)

Сучасний урок повинен бути емоційним, викликати інтерес до навчання і виховувати потребу у знаннях.

Матеріали даного посібника зібрані з метою допомогти вчителю у підготовці до проведення варіативного модуля «Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні».

Українська кухня – національна кулінарія, яка має свою давню історію та славиться різноманітністю, нараховує сотню рецептів: борщі і пампушки, капусняк, голубці, каша,куліш тощо.

Окремо слід звернути увагу на обрядову випічку: жайворонки, калач, калита,короваї, паска тощо.

Деякі страви мають цікаву багатовікову історію (відповідно до програми з трудового навчання у посібнику представлені цікаві розповіді про традиційні для українців страви і напої, які вживаються на щодень або використовуються під час обрядів, на свята, урочистості.

Створити на уроці атмосферу зацікавленості кожного учня, забезпечити компетентнісний підхід у викладанні трудового навчання можна використовуючи історичні факти, віршовані рядки, прислів’я, казки, що зібрані у посібнику.


Примітка: матеріал доступний для скачування з сервера



Категорія: Методичні матеріали | Додав: keysmen
Переглядів: 1054 | Завантажень: 328 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: